16 May 2012

aku bersumpah

Ya Allah. Ni yang aku tak suka cuti lelama. Hahaa. Duit laju je mengalir bila aku menuju ke pusat membeli belah. Ishk3. Dijadikan cerita,awal cuti sem haritu aku ke kl. Aku akui terguna duit belanja paling banyak bila di kl. Yes, aku da bajet bajet duit tapi terlebih juga tiga empat rat. Ah! Inilah perempuan. Eh nak tu. Hm  ni pon best. Haha. As for today, aku bersumpah dan aku berjanji, no more shopping gilaa for this cuti sem. Yeah!


Dah balik dr kl, seminggu dua aku stay kat perlis kejap then berhijrah ke kampung aku di sungai petani. Kat sini aku paling lama aku stay. Sebab nya sini ramai orang ada. Ada baby bole di baby sit. Ada mak pak sedara cousin cousin semua so tak bosan. Kat perlis aku tak maksudkan aku bosan cuma mak bapak aku kerja lah, kadang kadang weekend pon kerja and i am all alone -.- bosan lah kan? Huhu!


Kat sp jugak, aku akui selang tiga jam aku akan makan dan makan pada siang harinya. Aku akui jugak berat badan aku dah naik. Dan aku akui jugak semua saiz baju dan seluar dah naik 1 saiz. Ah sedikit tekanan di sini. Salahkan kedai sukan yang tanak jual tali skipping (betul tak tah ni.haha.tali nak lompat lompat tu) kat aku. Hm. Mencikkk.


Whatever it is, I am happy to see all people around me happier. :)


P/s: Ya Allah, aku mohon Kau kuatkan kasih sayang antara kami sekeluarga dan jauhi kami dari sebarang bala bencana dan penyakit. Hanya padaMu aku memohon. Keluarga adalah segala-galanya!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. haha . kalau dekat KL tu memang dah sah sah la duit laju je mengalir . normal .

    ReplyDelete